Εκθεση αυτοκινήτου – «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012»

Εκθεση αυτοκινήτου – «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012»

Ο κλάδος εμπορίας του αυτοκινήτου διέρχεται την πιο δύσκολη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του. Η πορεία των πωλήσεων και δη η φετινή, μας γυρίζει 20 και πλέον χρόνια πίσω! Το φρόνημα των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων είναι πεσμένο, ενώ ουδείς αμφισβητεί ότι και οι τσέπες πολλών, είναι ρηχές. Επίσης, δεν παραγνωρίζει, κανένας το γεγονός ότι καθημερινά χάνοντας θέσεις εργασίας, άρα και δυνατότητες αγορών, ενώ και στις τράπεζες το ταμείον είναι μείον, δηλαδή δεν χρηματοδοτούν αγορές όπως παλιότερα.

Ωστόσο, επειδή το εμπόριο του αυτοκινήτου δεν πρέπει να εφησυχάζει και πρέπει να προωθούνται προϊόντα και υπηρεσίες προς το κοινό, καλό είναι να γίνονται εκθέσεις προκειμένου από κοντά, όσοι ενδιαφέρονται να δουν ή να αγοράσουν, να πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης. Και είναι πράγματι πολλές, αναλογιζόμενοι τα δεκάδες νέα μοντέλα που πρόκειται να έρθουν το 2012 στην Ελλάδα, τις νέες τεχνολογίες που εισάγονται (π.χ. ηλεκτροκίνηση) ή τις εναλλακτικές μορφές καυσίμων (υγραέριο, φυσικό αέριο). Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η φιλόδοξη προσπάθεια της έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο του πρώην Δυτικoύ Αεροδρομίου Ελληνικού (Αίθουσα Ξιφασκίας), 21 – 29 Απριλίου 2012.

Σύμφωνα με την εταιρεία που ανέλαβε την έκθεση και με εμπειρία διοργάνωσης εκθέσεων από τις αρχές της δεκαετίας του 90, «Η επιτυχημένη και “value for money” έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» επανέρχεται στο προσκήνιο. Έχοντας στο παρελθόν γράψει τη δική της ξεχωριστή ιστορία στο χώρο της αυτοκίνησης στην Ελλάδα, η εκδήλωση αυτή θα παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό για άλλη μια φορά τα νέα μοντέλα και όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την αγορά αυτοκινήτου, η έκθεση στοχεύει να προσφέρει μια σύγχρονη και ρεαλιστική λύση στους δεκάδες χιλιάδες φίλους του αυτοκινήτου στη χώρα μας που διψούν για πληροφόρηση, με κύρια πλεονεκτήματά της την πληρότητα από πλευράς συμμετοχών, το προσιτό εισιτήριο, την εύκολη πρόσβαση και τον δωρεάν μεγάλο χώρο στάθμευσης των επισκεπτών.

Παράλληλα με την έκθεση αυτοκινήτου θα διοργανωθούν πολλαπλές και ποικίλες εκδηλώσεις που θα καταστήσουν την όλη εκδήλωση μια πραγματική γιορτή της Αυτοκίνησης για τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες.»

Πληροφορίες:
ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012
Ηλία Ηλιού 31 & Λ. Βουλιαγμένης
τηλ: 210 360 24 91-2
fax: 210 360 24 88
mobile: 6936 160 082
e-mail: autokinisi2012@yahoo.gr

 

Πηγή: sport-fm.gr

Leave a Comment


− 3 = 5